Készpénzmentes fizetés
Készpénzmentes fizetési rendszer

A szolgáltatásról

Manapság egyre kevesebb ember hordoz magával aprópénzt illetve egyre kevesebben használnak készpénzt, míg a fiatalabbak kényelmesebb, digitális megoldásokkal szeretnek fizetni a szolgáltatásokért, illetve a termékekért. Ezek alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy a készpénz nélküli fizetés nem a jövő, hanem a jelen.

Hogy ezeknek a követelményeknek eleget tegyünk, a Nayax VPOS készpénz helyettesítő rendszert kínáljuk az önkiszolgáló automatáinkhoz. A Nayax több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a területen. Saját fejlesztésű hardver és szoftver megoldásaival a piacon levő automaták 99%-val kompatibilis. Több mint 50 országban van jelen, 170 szakértővel.

Nayax EMV által hitelesített és PCI-DSS Level 1 megfelelési tanúsítvánnyal rendelkező szolgáltató, a legmagasabb színtű biztonsági szabványú tanúsítvány, és ezek betartását évente szigorú felülvizsgálat biztosítja

Nayax VPOS terminál

A Nayax VPOS rendszer készpénzmentes fizetési szolgáltatásokat kínál az önkiszolgáló automaták vásárlóinak.

A VPOS egy intelligens értékesítési kártyaleolvasó eszköz, amivel a hagyományos bankkártyás fizetés mellett, előre fizetett feltöltő kártyával, érintésmentes NFC-vel vagy akár mobil applikációval is fizethet.

A vásárlókkal való kommunikáció régóta kihívást jelent a felügyelet,- és készpénz nélküli automaták üzemeltetői számára. A VPOS lehetővé teszi a hangos interakciót a fogyasztóval a saját nyelvén. Ezenkívül két nyelv is megjeleníthető a fogyasztók számára, a navigáció megkönnyítése érdekében.

Dolgozói kártya, belépőkártyás fizetés.
Amennyiben szükséges, megoldjuk, hogy dolgozóiknak, belépőkártyáikra adott egyenleget feltöltve, kávé és meleg ital, vagy akár üdítőital snack ellátásban részesíthesse, ezzel is növelve a dolgozói elégedettséget.

Prepaid kártyák:
Egy feltölthető kártya, melyre a munkáltató akár havi rendszerességgel is utalhat, hozzájárulva ezzel a dolgozók fogyasztásához. Erre kínál megoldást a najax prepaid kártya. Ez egy fajta béren kívüli juttatás, mely havi rendszerességgel kerül jóváírásra a kártyára.
 

 • készpénz mentes fizetés
 • minden kihelyezett gépen használhatja, mely rendelkezik kártyaleolvasó terminállal
 • lehet korlátozni a gépek számát, pl. csak a meleg ital automatánál használhatja fel a kártyát
 • minden hónapban automatikusan kerül jóváírásra a meghatározott keretösszeg
 • az adott hónapban fel nem használt összeg nem vész el, felhasználható idő korlát nélkül
 • van lehetőség a kártyát manuálisan is feltölteni az automatáknál saját pénzzel is
 • a munkáltató egy összegű számlát kap minden hónapban
 • rendkívüli feltöltésre is van lehetőség
 • tervezhető költség
 • a megrendelést követően, akár pár napon belül élesíthetőek a kártyák
 • nincs rejtett költség
Nayax VPOS